Image

FME WORLD TOUR 2020

Multisoft poziva sve korisnike i fanove FME produkta na FME World Tour 2020.

FME World Tour daje jedinstvenu priliku za dijeljenje znanja, izmjenu iskustva i umrežavanje FME korisnika, programera i eksperata za baze iz cijele Europe.

Ukoliko želite prisustvovati kao predavač na ovoj konferenciji, podijelite sa nama Vašu priču i prijavite prezentaciju.

Za više informacija pratite buduće objave.

Radujemo se vašem dolasku.

MJESTO ODRŽAVANJA

Hotel Panorama,
10000 Zagreb,
HrvatskaDATUM ODRŽAVANJA

01. 06. 2020. godine

Voditelj konferencije:

Martin Martić
Martin MartićVoditelj FME World Tour konferencije
Martin Martić je samostalni IT projektant u Multisoftu. Voditelj je implantacije, instalacije i održavanja GIS sustava, te vodi edukacije i trening radionice za rad sa raznim GIS alatima. Studirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER). FME mu je već 10 godina glavni alat pri radu. Od FME certifikata posjeduje: FME Certfied Server, FME Certified Trainer, FME Certified Professional.

Pridružit će nam se i podrška iz Safe Software-a:

Mark Stoakes
Mark StoakesVoditelj odjela za praktičnu primjenu FME-a
Mark Stoakes radi u Safe Software-u od 1999. godine i trenutno je voditelj odjela za praktičnu primjenu FME-a. Mark ima široko znanje o integraciji, transformaciji i automatizaciji podataka, te je koristio FME platformu za obuku. Mark posjeduje diplomu iz rudarskog inženjerstva koju je stekao u Nittingham fakultetu, te je radio kao rudarski konzultant prije pridruživanja timu u Safe Software-u.
Sonia Hobbs
Sonia HobbsPotpredsjednica poslovnog razvoja i strategije
Sonnia Hobbs je potpredsjednica poslovnog razvoja i strategije u Safe Software-u, gdje nadzire marketing i zaposlenike zadužene za korisničke edukacije. Sonijev portfolio uključuje upravljenje savjetovanjem, promocijama i razvoj poslovanja u tehnološkom sektoru. Diplomirala je međunarodnu suradnju na Sveučilištu British Columbia u Kanadi. Sonia je "tech cheerleader“ danju, podržava inicijative koje potiču napredovanje žena u tehnološkom sektoru, mlade u IT-u, klimatske inicijative i ljubiteljica vina,hrane i putovanja po noći.

*Prijave su trenutno obustavljene. O svim daljnjim informacijama biti će te na vrijeme obaviješteni.