Upitnik - FME WorldTour2019

Poštovani,
 
Molimo Vas za povratnu informaciju najkasnije do 16. Rujna 2019, kako bi na vrijeme obavili prijavu za FME World Tour 2020.

Za povratnu informaciju popunite upitnik.

Multisoft d.o.o. planira organizirati za FME korisnike konferenciju u sklopu Safe Software FME World Tour u 2020. godini. Do sada su organizirane tri FME World Tour konferencije koje su jedine na području Jugoistočne Europe, gdje na jednom mjestu okupljamo veliki broj postojećih i budućih korisnika FME-a, odnosno korisnika koji se bave GIS sustavima i prostornim podacima.
 
Konferencija bi bila jednodnevna u Zagrebu, između ožujka i svibnja 2020. godine.
 
Konferencija se organizirala pod pokroviteljstvom izvornog vlasnika produkta FME,  Safe Software i Multisofta d.o.o. Kako bi Safe Software odobrio konferenciju, dužni smo predati planirani raspored rada, planirani broj učesnika i mjesto održavanja konferencije.
 
U tom smislu molimo Vas za povratnu informaciju jeste li zainteresirani za takvu konferenciju i ukoliko jeste, koliko osoba bi prisustvovalo istoj. Također ako ste zainteresirani da održite predavanje vezano uz vaš rad sa FME softverom ili želite čuti neku temu, slobodno nam javite. Prisustvovanje konferenciji uključuje određeni iznos kotizacije koji će se odrediti naknadno ovisno o broju prijavljenih sudionika.

Zainteresirani za FME Trening, sve informacije možete vidjeti na lokaciji:

https://multisoft.com.hr/edukacija

Upitnik