Davanje života podacima – Safe software i FME

Safe Software doživio je rebranding te se od sredine travnja predstavlja s novim logotipima, bojama i fontovima. Cilj je bio predstaviti identitet tvrtke na suvremeniji način i ilustrirati kako FME tehnologija oživljava podatke.

Prijašnji logotipi i boje bili su dijelom stari i do 30 godina i više nisu zadovoljavali trenutne zahtjeve u smislu dizajna i poruka koju dijele. FME se razvio od svojih početaka kao alat za migraciju iz CAD-a u GIS sve do integracijske platforme za tvrtke svih veličina. Trenutačno ne postoji drugo integracijsko rješenje s tako sveobuhvatnom podrškom za prostorne podatke koje se može koristiti na različitim platformama, a sve bez programiranja.

Novi dizajn uspostavlja odnos između proizvoda (Products - Safe Software) i proizvođača (Home - Safe Software) te predstavlja beskrajne mogućnosti koje FME nudi svojim korisnicima.
U izjavi osnivača i izvršnih direktora Safe Softwarea Dona Murraya i Dalea Lutza možete saznati više o pozadini rebrandinga - uživajte: https://www.youtube.com/watch?v=6kXkZQ-O0ag